Úvodní strana Tiskové středisko Tiskové zprávy TZ Jobs Expo 2016

TZ Jobs Expo 2016

08. 03. 2016

Buďte úspěšní a jedineční! Veletrh JOBS EXPO 2016

Zveme vás na další ročník mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí JOBS EXPO 2016. Dvoudenní veletrh můžete navštívit 10. - 11. 3. 2016 v Průmyslovém paláci holešovického Výstaviště Praha. Záštitu nad veletrhem převzalo Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, partnery jsou Úřad práce ČR, Asociace poskytovatelů personálních služeb - APPS, Svaz průmyslu a dopravy ČR, Hospodářská komora, JobDNES – Mafra a Interanational Coach Federation Czech Republic – ICF. Souběžně probíhá i mezinárodní jazykový a vzdělávací veletrh LINGUA SHOW 2016. Vstup na oba dva veletrhy je zdarma.

Na veletrzích JOBS EXPOLINGUA SHOW svoji nabídku představí přibližně 100 vystavovatelů z 6 zemí.

Veletrh JOBS EXPO nabídne přehlídku pracovních příležitostí, poradí s životopisem, pracovním pohovorem i osobním rozvojem. Doprovodný program naučí jak nechybovat při jejím hledání a jak si osvojit dovednosti nebo získáte foto pro životopis.

Zajímavá práce nejen pro mladé, zaměstnávání osob ve věku 50+

JOBS EXPO je tradiční příležitostí pro zájemce o práci najít si kvalitní zaměstnání a zároveň i šancí pro zaměstnavatele oslovit potenciální zaměstnance. Přímo na veletrhu lze získat podrobné informace, odpovědi na konkrétní otázky, dozvědět se maximum o nabízených pracovních pozicích i zaměstnavatelích.

Chcete se rozvíjet?
Vyzkoušejte si pohovory nanečisto, profesionální koučink, semináře a workshopy

Pořadatelé veletrhu JOBS EXPO společně s partnery akce přichystali pro návštěvníky také desítky zajímavých přednášek a workshopů. Bohatý doprovodný program je již tradiční součástí veletrhu a vhodně doplňuje samotnou nabídku vystavovatelů. Zájemci o práci budou mít možnost absolvovat přijímací pohovor nanečisto a vyzkoušet si další dovednosti, které mohou zvednout jejich šance při výběrových řízeních. Návštěvníci si mohou bezplatně vyzkoušet s odborníky na slovo vzatými nejen pracovní pohovory, ale také správné sepsání životopisu či motivačního dopisu, naučí se vypočítat čistou mzdu, dostanou rady, jak nenaletět při podpisu pracovní smlouvy či jak vyjednávat o platu a benefitech, ověří si, zda by zvládli pohovor v cizím jazyce. Dozvědí se, jak eliminovat chyby při hledání zaměstnání, a jaké jsou naopak správné metody a účinné strategie při výběru a získání vysněné pozice. Nebo si zvolte téma, pro koučink s profesionály, a vyzkoušejte sílu a hodnotu efektivní metody koučování.

Firmy nabídnou práci v mnoha různých oborech např. A 11 s.r.o., BAEST Machinery Holding, a.s., BAEST Machines & Structures, a.s., Bezpečnostní informační služba, Finanční správa ČR, Hospodářská komora České republiky, in-tech Automotive Engineering s.r.o., JobBusiness international s.r.o., JobDNES.cz, Kaufland Česká republika v.o.s., LotusWorks – Irsko, Ministerstvo průmyslu a obchodu, NonStop Recruitment s.r.o., O2 Czech Republic a.s., OKIN GROUP, a.s., OVB ALLFINANZ a.s., RYXOO UNIVERSAL s.r.o., Scania Czech Republic s.r.o., SILVER SWAN s.r.o. - Personální agentura, STROJÍRNY POLDI, a. s., Svaz průmyslu a dopravy ČR, SYNTHOS SA, Unique Personalservice GmbH – Německo, Úřad práce ČR – krajská pobočka pro hlavní město Prahu, VALEO Autoklimatizace k.s., www.brigadnici.com, s.r.o. a další zajímavé nabídky od personálních agentur členů Asociace poskytovatelů personálních služeb - APPS, které nejen zastupují významné firmy, ale také Vám poradí s hledáním práce. Navštivte je v konzultačních pointech, kde bude probíhat Individuální kariérní poradenství (ADECCO, spol. s r.o., Advantage Consulting, s.r.o., ADP Employer Services Česká republika, a.s., DP WORK s.r.o., Gi Group Czech Republic, s.r.o., GIT Consult Czech s.r.o., Grafton Recruitment s.r.o., HOFMANN WIZARD, s.r.o., INDEX NOSLUŠ s.r.o., ManpowerGroup s.r.o., Oyster Consulting, s.r.o., People Consulting s.r.o., R4U s.r.o., Randstad s.r.o., Reed Personnel Services Czech Republic s.r.o., SYNERGIE TEMPORARY HELP s.r.o., Trenkwalder a.s.).

S JOBS EXPO probíhá i jazykový a vzdělávací veletrh LINGUA SHOW, který napomůže jazykové vybavenosti uchazečů.

Co by vás ještě mohlo zajímat?

Užitečné poradenství při hledání práce najdete například v expozici JobDNES (PK 116), kde vás zdarma nalíčí a zhotoví fotografie profesionálové do životopisů; Městská knihovna v Praze vám v rámci projektu Bibliobus Oskar nabídne knihy z oblasti celoživotního vzdělávání, psychologie a hledání zaměstnání s možností získání čtenářského průkazu 2 měsíce zdarma (vystavení na místě – stánek PK 236). Dále jsou pro Vás připraveny elegantní a výkonné notebooky z modelové řady ZenBook od ASUS v atmosféře zenové zahrady (PK 231);  otestujte si své znalosti v oblasti spotřebitelských úvěrů – Kampaň Evropské komise (PK 209); využití Europass dokumentů při hledání práce doma i v zahraničí, a mnoho dalšího.

Návštěva veletrhu JOBS EXPO se vyplatí každému, kdo chce nastartovat kariéru, hledá uplatnění v zajímavém oboru nebo prostě touží po nové lepší práci a vyhledává příležitosti pro svoje profesní uplatnění.

Přijďte na veletrh JOBS EXPO 10. - 11. března, vždy od 10 do 18 hodin. Vstupné je zcela zdarma a vystavovatelé jsou připravení pomoci vám získat práci s dobrou perspektivou a nabídnout vám nejrůznější možnosti uplatnění.

Více informací a kompletní doprovodný program najdete na www.jobsexpo.cz

Tisková zpráva ke stažení zde: tz_jobsexpo.doc