Úvodní strana Tiskové středisko Tiskové zprávy TZ Lingua Show 2016

TZ Lingua Show 2016

08. 03. 2016

Změřte si své znalosti a buďte úspěšní! Veletrh LINGUA SHOW 2016

INCHEBA EXPO PRAHA pořádá na pražském Výstavišti v Holešovicích 10. - 11. 3. 2016 mezinárodní jazykový a vzdělávací veletrh LINGUA SHOW 2016. Nad veletrhem převzalo záštitu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, partnery jsou Channel Crossings, Edumenu.cz, Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR a Interanational Coach Federation Czech Republic - ICF. Souběžně proběhne nejvýznamnější veletrh pracovních příležitostí v České republice JOBS EXPO 2016. Vstup na oba dva veletrhy je zdarma.

Na veletrzích LINGUA SHOW 2016 a JOBS EXPO 2016 svoji nabídku představí přibližně 100 vystavovatelů z 6 zemí.

Veletrh LINGUA nabízí informace o studiu u nás a v zahraničí, o jazykových kurzech, mezinárodních jazykových výměnných programech, nových moderních trendech v jazykovém i celoživotním vzdělávání, ale také o rekvalifikačních a profesních projektech. V doprovodném programu si vyzkoušíte jazykové minilekce, změříte si své znalosti v jazykových testech nebo si osvojíte trénování paměti…

Doprovodný program plný informací

Pořadatelé LINGUA SHOW s partnery připravili mimořádně bohatý doprovodný program, semináře a workshopy předních jazykových a vzdělávacích profesionálů, bezplatné jazykové minilekce s interaktivní výukou přímo na veletrhu, jazykové testy a zkoušky zdarma, přednášky o studiu a práci v zahraničí nebo představení rozmanitých jazyků a kultur či vzdělávacích a rekvalifikačních projektů. Přichystány jsou také jazykové minilekce francouzštiny, japonštiny, chorvatštiny, čínštiny, holandštiny, němčiny, angličtiny nebo italštiny.

Změřte si své znalosti v testovacím centru (PK 234) a v jazykových minilekcích (PK 233) pod dohledem profesionálů z Channel Crossings. Zvolte si téma, pro koučink s profesionály, a vyzkoušejte sílu a hodnotu efektivní metody koučování. Velká pozornost je věnována celoživotnímu vzdělávání - problematice rekvalifikačních kurzů, profesních kurzů a proškolování v nejžádanějších oborech jako IT a počítače, lidské zdroje a personalistika, management, marketing (PK 238). Bibliobus Oskar – Městská knihovna v Praze nabídne výběr jazykových příruček, jazykových kurzů na CD a knih z oblasti celoživotního vzdělávání, psychologie a výběru zaměstnání; nebude chybět ani běžný fond literatury určené spíše k relaxaci (PK 236). Dále jsou pro Vás připraveny elegantní a výkonné notebooky z modelové řady ZenBook od ASUS v atmosféře zenové zahrady (PK 231). Nabídka je letos opravdu výjimečně pestrá a atraktivní.

Rozvíjejte jazykové znalosti a osobní dovednosti, otevírají se Vám pak dveře

Mnozí zaměstnavatelé a majitelé soukromých firem se shodují, že díky kvalitní jazykové vybavenosti, osobnímu rozvoji a získaných dovedností, si lidé hledají na trhu práci mnohem snadněji a rychleji najdou práci.

Zájemci si mohou vybrat studijní programy a z různých projektů podle svých představ od těchto firem A CO DÁL - vzdělávací a poradenská agentura, AIESEC Česká republika, Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, Asociace jazykových škol – AJŠ, Australian Trade Commission, BOHEMIA INSTITUT s.r.o., Centrum andragogiky, s.r.o., CIEE, Inc., EDUCA Pardubice - Střední odborná škola, s.r.o., EDUCATION, s.r.o. – Slovensko, Edumenu.cz, ENGLISHStay - Anglicky za týden s rodilým mluvčím, Evropská komise - práva v oblasti spotřebitelských úvěrů, Human Balance Academy, CHANNEL CROSSINGS, s.r.o., International Coach Federation Czech Republic – ICF, ICV - Institut certifikovaného vzdělávání s.r.o., LANSA - jazykové pobyty v zahraničí, MANTENA TRAININGS, MARBES CONSULTING s.r.o., Městská knihovna v Praze, Ministerstvo školství, mláděže a tělovýchovy, Národní centrum Europass ČR, Národní ústav pro vzdělávání (NÚV), Národní informační centrum pro mládež, NICOM, a.s., NTEC Tertiary Group - Nový Zeland, ONLINE learning, STUDENT AGENCY, k.s., TSM, spol. s r. o., Univerzita Jana Amose Komenského Praha.

Veletrh LINGUA SHOW je otevřen všem zájemcům o zdokonalení jazykových dovedností a dalších schopností. Zajímavé informace zde naleznou jak studenti a absolventi, tak zájemci o další vzdělávání a rozvoj znalostí či osobní růst.

Přijďte 10. - 11. března na veletrh LINGUA SHOW, vždy od 10 do 18 hodin., a získejte přehled v aktuální nabídce a možnostech jazykových kurzů, studijních programů či rekvalifikačních projektů.

Veškeré další informace, důležité novinky týkající se veletrhu a kompletní doprovodný program najdete na www.linguashow.cz

Tisková zpráva ke stažení zde: tz_lingua-show-2016.doc