Úvodní strana Tiskové středisko Tiskové zprávy TZ Jobs Expo a Lingua Show 2016

TZ Jobs Expo a Lingua Show 2016

08. 03. 2016

Buďte úspěšní a jedineční!
Veletrhy JOBS EXPO 2016 a LINGUA SHOW 2016

Dvojice užitečných veletrhů pro profesní kariéru a vzdělávání se uskuteční 10. – 11. 3. 2016 v Průmyslovém paláci na Výstavišti Praha Holešovice. Mezinárodní veletrh pracovních příležitostí JOBS EXPO doprovází mezinárodní veletrh jazykového vzdělávání LINGUA SHOW. Připravila INCHEBA EXPO PRAHA.

Brány Výstaviště budou otevřeny pro všechny zájemce o kvalitní nabídky perspektivní práce doma i v zahraničí. Pokud hledáte novou práci, startujete kariéru nebo uvažujete o změně zaměstnání, nabídne vám JOBS EXPO mimořádně širokou a pestrou přehlídku současného pracovního trhu a můžete získat mnohem více při osobním kontaktu s prezentujícími se firmami.

Zajímavé informace a pestrá nabídka workshopů, seminářů

Představí se plejáda významných vystavovatelů z mnoha různých oborů. Součástí veletrhu je zajímavý doprovodný program připravený ve spolupráci s odbornými partnery, v rámci kterého si mohou zájemci zdarma vyzkoušet mnoho praktických dovedností, např. absolvovat přijímací pohovor nanečisto, naučit se psát životopis nebo motivační dopis, ověřit si svoje jazykové schopnosti v případě zájmu o práci v zahraničí či strategie správného výběru zaměstnání a pracovní uplatnění na pracovním trhu. Přímo na veletrhu lze získat podrobné informace, odpovědi na konkrétní otázky, dozvědět se maximum o nabízených pracovních pozicích i zaměstnavatelích.

Jazykové testy, minilekce, kurzy, projekty

Podobně atraktivní rámcový program nabízí i jazykový a vzdělávací veletrh LINGUA SHOW.

Pořadatelé připravili ve spolupráci s odbornými partnery bohatý doprovodný program, semináře, koučink a workshopy předních jazykových a vzdělávacích profesionálů, bezplatné jazykové minilekce s interaktivní výukou přímo na veletrhu, jazykové testy a zkoušky zdarma, přednášky o studiu a práci v zahraničí nebo představení rozmanitých jazyků a kultur či vzdělávacích a rekvalifikačních projektů, nabízí informace o studiu v zahraničí, o jazykových kurzech, mezinárodních výměnných programech, nových moderních trendech v jazykovém i celoživotním vzdělávání, ale také o rekvalifikačních a profesních projektech v rámci celoživotního vzdělávání. Zvolte si téma, pro koučink s profesionály, a vyzkoušejte sílu a hodnotu efektivní metody koučování.

Na veletrzích JOBS EXPOLINGUA SHOW se představí přibližně 100 vystavovatelů ze 6 zemí.

Pokud vám není lhostejná vlastní budoucnost, chcete se kvalitně vzdělávat či najít perspektivní pracovní příležitost, přijďte 10. – 11. března 2016 na veletrhy JOBS EXPO a LINGUA SHOW. Možná právě tady najdete svoji práci snů, nastartujete kariéru nebo si vyberete kurz, který vám otevře nové možnosti.

Vstup na oba veletrhy je zdarma a výstavní prostory budou oba dva dny otevřeny vždy od 10 do 18 hodin. Sledujte webové stránky veletrhů, kde najdete užitečné a aktuální informace.

Více informací, seznam vystavovatelů a kompletní doprovodný program najdete na

www.jobsexpo.cz, www.linguashow.cz

Tisková zpráva ke stažení zde: tz_jobs-expo--lingua-show-2016.doc