Úvodní strana Tiskové středisko Tiskové zprávy TZ Motocykl 2017

TZ Motocykl 2017

31. 03. 2017

Dlouho očekávané JAWA 350 OHC a JAWA Vintage 660 a budou unikátně představeny na Motocyklu v pražských Holešovicích!

Na výstavišti v pražských Holešovicích se bude konat od 3. do 5. března 2017 již 21. ročník veletrhu Motocykl a vy se můžete těšit na silné stroje, jedinečné novinky a mnoho zábavy v podobě soutěží či doprovodných programů. Rezervujte si termín v diáři a přijďte se podívat na tradiční motoristickou akci s neopakovatelnou atmosférou!

Letošní přehlídka motocyklů, čtyřkolek, doplňků, techniky, sportu a života v jedné stopě se ponese v duchu řady novinek a zajímavostí. Pouze v Holešovicích budou poprvé prezentovány dlouho očekávané nové modely motocyklu značky JAWA, a to JAWA 350 OHC a JAWA Vintage 660.

Agusta MV zde představí svého závodního plnokrevníka Reparto Corse, který byl vyroben v limitované edici pouhých 250 ks. Každý, kdo si koupí tento stroj, okusí stejný pocit z jízdy, který zažívá závodní jezdec Leon Camier. Ducati přiveze svůj klenot Panigale S 1299 Anniversario, který je jediným kusem v České republice!

Moravskoslezský kraj bude na veletrhu propagovat „Expozici historických motocyklů“.

K vidění na veletrhu budou také americké elektrické motocykly Zero Motorcycles.

Expozice samozřejmě nebude jen o silných strojích. Návštěvníci zde mohou také pořídit motorkářské oblečení, doplňky, příslušenství a další.

Celý víkend bude provázet bohatý doprovodný program  - těšit se návštěvníci mohou na souboj drsných pitkbikerů, vystoupení pole dance tanečnic, besedy s veterány, autogramiády známých osobností, módní přehlídky a v neposlední řadě také hudební kapely.

Součástí veletrhu Motocykl bude již tradičně 13. ročník soutěžní výstavy motocyklových staveb                             a přestaveb BOHEMIAN CUSTOM BIKE a pokračování se dočká i AIRBRUSH ART FESTIVAL.

Přijďte na veletrh MOTOCYKL 2017, ve společnosti drsných mužů a krásných žen zažijete jedinečné zážitky podkreslené svištěním rychlých kol a vůní benzínu!

Více informací naleznete na http://www.motocykl-praha.cz/.

21. ročník mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek a příslušenství

Termín konání:                3. – 5. 3. 2017

Místo konání:                   Výstaviště Praha – Holešovice

Organizátor akce:          INCHEBA EXPO PRAHA, spol. s r.o.

Vstupné:                         Plné vstupné – 150 Kč

Zvýhodněné vstupné (děti 11 až 15 let, studenti, důchodci, ZTP) – 100 Kč