Úvodní strana Tiskové středisko Tiskové zprávy TZ Top Gastro & Hotel 2018

TZ Top Gastro & Hotel 2018

08. 02. 2018

Holešovické Výstaviště bude v únoru patřit příznivcům gastronomie, hotelnictví a cestování v rámci veletrhu Top Gastro & Hotel

Již 12. ročník tradičního veletrhu TOP GASTRO & HOTEL se na pražském holešovickém Výstavišti představí návštěvníkům v termínu 15. – 18. února 2018. Tato gastronomická událost je u nás jednou z nejatraktivnějších akcí ve svém oboru, což dokazují i letošní ukazatele, kdy se návštěvníkům na veletrhu představí produkty od více jak 140 firem z 16 států.

Veletrh gastronomie TOP GASTRO & HOTEL je tradičně inspirací pro modernizaci a vybavení hotelů, jiných ubytovacích a stravovacích zařízení. Nejen odborným návštěvníkům se představí vystavovatelé nabízející novinky ve vybavení do gastroprovozů jako například firmy Gastrotechno Group, s.r.o.; TeS, spol. s r.o. Chotěboř; RETIGO s.r.o.; Amerex Trade s.r.o.; ABNER a.s.; GASTROART CZ, spol. s r.o..

Hoteliéři zde naleznou inspiraci pro obnovu či vybavení restaurací a hotelů například u firem INPHA a.s.; BUKOTEC s.r.o. - gastronabytek24.cz; VECTOR INTERNATIONAL spol. s r.o.; Ille service spol. s r.o.; PAPILLONS a.s.; atd.

Ucelenou nabídku doplní firmy zabývající se pokladními systémy a elektronickými vychytávkami pro chod gastroprovozů, hotelů a restaurací, např.: AWIS Holding, a.s.; DnešníOběd cz, s.r.o.; HOTELTIME SOLUTIONS a.s..

Budoucnost patří kvalitním službám! Jedno z nejaktuálnějších témat v současné době nese název odborná konference HORECA, která je připravená pod taktovkou redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii - Gastro&Hotel profi revue, organizátora veletrhu Incheba Expo Praha a za podpory společnosti 100proGastro. O své zkušenosti na téma kvalita v segmentu HORECA, ochrana osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, GASTRO KAIZEN - desatero úspěšného managera, jak vychovat kvalitní personál nebo o problematice sdílené ekonomiky (AirBnB) se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví.

Ke gastronomickému veletrhu patří především ochutnávky exotických a nevšedních pokrmů a degustace dobrého jídla i pití. To vše veletrh TOP GASTRO & HOTEL 2018 návštěvníkům přináší. Své chuťové pohárky návštěvníci mohou připravit na degustaci šnečích specialit, avokádové harmonie z mexické kuchyně, řeckých specialit z panenské přírody řeckých ostrovů apod. Pro mlsné jazýčky pak bude velkým lákadlem degustace čokolády spojená s přednáškou o historii a výrobě čokolády, výroba pralinek, marcipánová dílnička, čokoládová řeka, čokoládové šaty - to vše v expozici Muzea čokolády a marcipánu Tábor.

Celá atmosféra bude podkreslena bohatým doprovodným programem. Zapojit se mohou hosté do školy vyřezávání ovoce a zeleniny pod taktovkou mistrů v tomto oboru nebo fandit profesionálům v barmanských show, které pořádá partner veletrhu, Česká barmanská asociace.

Veletrh TOP GASTRO, nad kterým převzal záštitu Ing. Jiří Milek, ministr zemědělství ČR, Potravinářská komora ČR, Agrární komora ČR, Asociace hotelů a restaurací ČR, Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Asociace číšníků ČR bude již tradičně probíhat v souběhu s 27. ročníkem středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Silná synergie v propojení cestovního ruchu, gastronomie a hotelnictví odkryje návštěvníkům přehlídku aktuálních trendů a novinek nejen v regionálních kuchyních a specialitách, ale také prezentaci gastronomie jako životního stylu.

Více informací o veletrzích se dozvíte na www.holidayworld.czwww.top-gastro.cz.

Předprodej vstupenek je spuštěn zde: http://inchebaexpo.sporticket.cz/online/#/8f5b6ee0e42d936f28638e639b31868e/matches

Program výstavních dnů bude na holešovickém výstavišti opravdu bohatý, nenechte si tedy ujít

Organizátor akce:                       INCHEBA EXPO PRAHA, spol. s r.o.

Místo konání:                               Výstaviště Praha - Holešovice

Otevírací doba:                                                     Pouze pro odborníky- čtvrtek: 9.30 - 18.00 a pátek: 9.30 - 18.00

Pro veřejnost- pátek/sobota: 9.30 - 18.00 a neděle 9.30 - 16.00

Vstupné:                                        15.2. - 16.2. 2018 - POUZE PRO ODBORNÍKY
(platí na Holiday World a Top Gastro & Hotel)
Předregistrace odborníků: 200 Kč (permanentka na 4 dny), na pokladně: 500 Kč
16.2. - 18.2. 2018 - PRO VEŘEJNOST
(platí na Holiday World a Top Gastro & Hotel)
Vstupné plné: 150 Kč
Zlevněné vstupné: 100 Kč
(pro seniory, studenty a ZTP)
Zdarma
(děti do 15 let, ZTP+P vč. 1 osoby doprovodu)
Děti do 15 let musí mít doprovod.
Zákaz vstupu se psy